Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Να κριθεί ο τίτλος την τελευταία μέρα, δεν θα πάρουμε τον Insigne ”

Klopp: “ Να κριθεί ο τίτλος την τελευταία μέρα, δεν θα πάρουμε τον Insigne ”

Στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Huddersfield στο Anfield μίλησε ο Jürgen Klopp και αναφέρθηκε στην νέα βαθμολογική θέση της ομάδας, τη συνέχεια, τον Mo Salah, την Huddersfield και τον Lorenzo Insigne.

Η πρώτη ερώτηση αφορούσε το ντέρμπι του Manchester και ο Klopp τοποθετήθηκε για τον χθεσινό αγώνα:

“ Ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η United έκανε ό,τι μπορούσε. Στάθηκε άτυχη σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά δεν γινόταν να ανταγωνιστεί την City. ”

Για τον τίτλο:

“ Αν νικήσουμε τα δύο επόμενα μας παιχνίδια, ο τίτλος θα κριθεί την τελευταία μέτα και αυτό θα είναι κάτι ξεχωριστό. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό. ”

“ Είναι η πρώτη φορά, που προσπαθούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Την περσινή σεζόν τερματίσαμε 25 βαθμούς πίσω. Όλα είναι καλά και συνεχίζουμε. ”

Για τον Mo Salah:

“ Ο Mo είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος και αποτελεί μια επιδραστική προσωπικότητα. Έχει εμπνεύσει πολύ κόσμο. Έχασε μια προπόνηση, αλλά θα προπονηθεί κανονικά σήμερα. Αν με καλούσε, θα πήγαινα μαζί του στη Νέα Υόρκη. ”

Ο Γερμανός σχολίασε και τις φήμες για τον Lorenzo Insigne:

“ Δεν θα πάρουμε τον Lorenzo Insigne. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά έχει συμβόλαιο με τη Napoli και δεν θα προσπαθήσουμε καν να τον αγοράσουμε. ” Είπε ο Klopp.

Αν θα κάνει η ομάδα πολλές μεταγραφές το καλοκαίρι:

” Πιθανότατα δεν θα κάνουμε, αλλά θα κρατήσουμε τα μάτια μας ανοιχτά. ”

Για την αυριανή αντίπαλο των Reds, Huddersfield:

“ Η Huddersfield, η Newcastle και η Wolves θα τα δώσουν όλα εναντίον μας και δεν θα έχουν τύψεις. Πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά, για κάνουμε τις 3 νίκες. ”

Για τους 4 παίκτες της Liverpool που βρίσκονται στην ομάδα της χρονιάς ο Klopp πρόσθεσε:

“ Για εμένα η δική μου ομάδα η καλύτερη ομάδα της σεζόν, αλλά τέλος πάντων. Θα μπορούσαμε να έχουμε 5 ή 6 ή 7 παίκτες στην ομάδα της σεζόν. ”

“ Ο Mo σίγουρα αξίζει να βρίσκεται εκεί σίγουρα. Ο Gini έχει πραγματοποιήσει μια καταπληκτική σεζόν. Επίσης ο Henderson θα βρισκόταν στην καλύτερη ομάδα, αν ψήφιζαν τώρα. ”

Τέλος, για το θέμα των πέναλτι:

“ Ο Millie είναι σαν μια μηχανή σε κάτι τέτοιες στιγμές. Έχει βιώσει ανάλογες καταστάσεις πολλές φορές. Έχει την σωστή τεχνική. ”

Στον Milner έχει δώσει τα πέναλτι ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com